Welkom op onze camping in Charente Maritime

Een 4-sterrencamping aan de rand van de Gironde.

Camping l’Estuaire****, nabij Meschers en Blaye, is een 4-sterrencamping in de gemeente Saint- Thomas-de-Cônac in het hart van de Charente.

Breng een zonnige vakantie door op Camping de l'Estuaire ****, omringd door een rustig beschermd natuurgebied. Uw camping, te midden van de natuur, biedt u 4-sterrenservices voor een ontspannen en geslaagde vakantie met uw gezin of met vrienden. Wacht dus niet langer, kom deze kant op en geniet van onze geweldige 4-sterrencamping met een waterpark van 550 m² inclusief zwembad en peuterbad.

Verhuur van stacaravans en campingplaatsen in een heuvelachtig gebied.

In een bosrijk gebied van 8,5 hectare geeft onze camping in Charente-Maritime in Saint-Thomas-de- Cônac u een ruim aanbod aan stacaravans en chalets zodat u kunt kiezen voor de accommodatie die het best bij u past.
Stacaravan en chalet met 2 of 3 kamers, voor 4 tot 6 personen, of een staanplaats voor kampeerauto, tent of caravan, maak uw keuze en fantaseer over uw vakantie op onze Camping l’Estuaire **** !

Vakantie vieren aan het begin van de grootste trechtermonding van Europa

Vlakbij de trechtermonding van de Gironde en de badplaatsen van Jonzac, Camping de l'Estuaire **** biedt u een haven van rust te midden van wijngaarden en bossen, in het hart van een prachtig beschermd natuurgebied.
In deze dynamische regio waar de zon meer dan 2250 uur per jaar schijnt, zult u een onvergetelijke vakantie beleven !